tisdag 8 januari 2013

Torra händer!!

Fy satan vad mina händer och fötter är torra!!
Måste bero på åldern för så här har det aldrig varit förut.
Jag smörjer och smörjer, men nej, inget resultat.
Det blir bara värre och värre...
Kommer snart att utgöra en brandfara, så torr är jag!
Tips mottages tacksamt!!!

5 kommentarer:

  1. Jag tycker att jag blivit torrare sen kian kom. Trodde det var alla blöjbyten = handtvättar men det är ju bara händerna. Men du kanske byter med fötterna också ibland för att göra livet lite mer spännande?? ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får torra fläckar på armar och ben sen jag fick Alfons också. Så det kanske är nåt med det! Jo, jag börjar få till snittsen nu att stå på händerna och byta blöja!! :-)

      Radera
  2. jag fick veta för några år sedan ett tips på torra händer och läppar. ska funka för fötter också. kanske inte det mysigaste att göra men det man för är att ta olivolja i påsar och sticker in fötter och händer, sover med det och på morgonen sköljer man av. för läpparna ska man bara smörja in oljan. Annars ska det finnas handkräm som du har typvantar och sockor på och också har i en stund så ska det bli mjukare, vet dock inte vad det är för märke. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag får nog testa de där handskarna, för sova med saker på händer och fötter det klarar inte autisten i mig!! :-) Tack för tipset!!

      Radera
  3. JAG MED! Lite müsli-feeling lixom... Bäst so far tycker jag Neutrogenas handkräm "Norwegian formula" är. Men det där med att "det räcker med en liten klick" är bara bullshit. Jag spritsar ut världens längsta salvspagetti och sen känns det bra : )

    SvaraRadera